Photobooth Huren

photobooth-memories

Photobooth Memories FAQ

Home > Photobooth Memories FAQ

F&Q

We verhuren Photoboooths voor verschillende evenementen, zoals bruiloften, bedrijfsevenementen, verjaardagsfeestjes en nog veel meer. Onze pakketten omvatten onbeperkte afdrukken, leuke digitale props en digitale kopieën.

Je kunt onze Photobooth boeken door contact met ons op te nemen via onze website, Whatsapp, e-mail of telefoon. We raden je aan om zo vroeg mogelijk te boeken om de beschikbaarheid voor de datum van je evenement te garanderen.

We bedienen heel Nederland zoals Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Breda, Gouda, Delft, Amsterdam, Almere, Rijswijk, Wassenaar (Link to alle pages)

De prijzen voor het huren van een Photobooth variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest en de duur van je evenement. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor gedetailleerde prijsinformatie.

Ons standaardpakket omvat 50km gratis van het totaal aantal km, onbeperkt foto’s maken en printen (per fotosessie 2 foto’s), de foto’s worden geprint op hoogwaardig fotopapier, een gepersonaliseerde fotokader, digitale face effect (props), Foto’s, GIF & Boomerang maken, Support tijdens de huurtijd, de foto’s kunnen tijdens het feest via e-mail, sms & airdrop verstuurd worden, de foto’s worden achteraf digitaal verstuurd en het opzetten, testen en afbreken van de Photobooth. 

Aangepaste pakketten zijn ook beschikbaar.

Ja, ons Photobooth kan buiten worden opgesteld, op voorwaarde dat er een vlakke ondergrond is en bescherming tegen regen, sneeuw of sterke wind. Een elektrische bron is ook vereist.

Alle foto’s zijn binnen 72 uur na het evenement beschikbaar in een digitale galerij. Je ontvangt een link per e-mail om de foto’s te downloaden.

Absoluut! We bieden aanpasbare sjablonen voor je afdrukken. De sjablonen zijn op de deze pagina beschikbaar- https://photobooth-memories.nl/fotokader/(link  this page). Je kunt het thema van je evenement, de naam, de datum of het logo toevoegen om ze uniek te maken.