Photobooth Huren

Photobooth huren in Rijswijk

Home > Photobooth huren in Rijswijk

Een onvergetelijke dag met een Photobooth in Rijswijk

Met Photobooth-Memories ben je aan het juiste adres

Wat zou een evenement, een verjaardag, een bruiloft, een feest, een diploma-uitreiking of een babyshower nu zijn zonder herinneringen? Emotionele gebeurtenissen vastleggen door het huren van een photobooth in Rijswijk, bij Photobooth-Memories vind je de oplossing.

 

Photobooth huren
photobooth
Photobooth huren in Rijswijk
GIFJES (FOTOPAAL)

De photobooth is een echte sensatie op het gebied van entertainment. De photobooth fleurt het feest op, legt herinneringen vast en is een blijvend aandenken voor alle gasten. Onbeperkt plezier ervaren met de Photoboothservice van Photobooth-Memories in Rijswijk, bij ons is alles mogelijk. 

Wil jij je spectaculaire bruiloft, – verjaardag of – babyshower vieren met een photobooth? Bij Photobooth-Memories is de photobooth eenvoudig te huren in Rijswijk.

Verjaardag vieren in Rijswijk met
Photobooth-Memories

Een photobooth huren op je verjaardag

Een photobooth huren op je verjaardag in Rijswijk? Bij Photobooth-Memories vinden we dat elke verjaardag een mooie herinnering verdient.  En samen met Photobooth-Memories, maak je er natuurlijk een onvergetelijke dag van. Kies jij voor een ballonnen face-effect, fleurige kleuren, gouden elementen of een kinderthema, bij Photobooth-Memories kan je je verjaardag compleet vieren.

De photobooths van Photobooth-Memories zijn uitgerust met heldere ledverlichting, gezicht-effecten, GIF’s, foto’s, filmpjes en boomerangs om de collectie aan te vullen. Deze worden op het feest al eenvoudig gemaild naar al je gasten. Ook beschikt de photobooth over een AirDrop functie, waarmee je de herinneringen kan delen op social media met al je volgers. En dit allemaal nog tijdens je verjaardag!

Ook een photobooth huren op je verjaardag in Rijswijk? Neem dan contact met ons op.

Een onvergetelijke bruiloft in Rijswijk

De liefde vastleggen met een photobooth, is ook mogelijk bij Photobooth-Memories. Wil jij een premium ervaring tijdens je bruiloft in Rijswijk, dan geeft de Photobooth van Photobooth-Memories een extra toevoeging. Maak samen met je geliefde in jullie bruiloft-fotokader nieuwe herinneringen en geniet samen met de gasten van de photobooth op jullie bruiloft.

Photobooth-Memories komt eerder op locatie om de photobooth te plaatsen. Hierdoor hebben de gasten gedurende de hele dag de mogelijkheid de mooiste plaatjes vast te leggen in prachtige foto’s. Ook biedt Photobooth-Memories jullie de mogelijkheid later terug te kijken naar jullie bruiloft. Alle gemaakte foto’s zijn te downloaden, te versturen per e-mail of gelijk zichtbaar in de smartphone.

Wij leveren, installeren en ontzorgen volledig met onze photobooth-service tijdens jullie bruiloft. Ook een photobooth huren op je bruiloft in Rijswijk? Neem dan contact met ons op.

Photobooth huren in Rijswijk

Voor iedere gelegenheid

Maak van je speciale gelegenheid een onvergetelijke herinnering. Ook een photobooth huren op jouw gelegenheid, verjaardag of bruiloft in Rijswijk? Neem dan contact met ons op.

RESERVEER NU EN BETAAL LATER!

Fotopaal huren

photobooth-memories

Brons

Tijdelijke actie  

photobooth-memories

Zilver

Capture memories

photobooth-memories

Goud

Populair

image 4

Platinum

Meest uitgebreide pakket

Foto's

Leg de mooiste momenten van het feest vast.

Fotokaders

De fotokader word gepersonaliseerd. Een blijvende herinnering van een mooi event.

Direct foto’s printen

Geef de gasten een blijvende herinnering mee

Ons voordelige pakket voor het huren van een fotopaal in Rijswijk omvat onbeperkt foto’s maken en afdrukken, verschillende leuke face effects, een fotokader die wordt ontworpen naar wens, en de photobooth wordt geïnstalleerd, getest om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. De ledverlichting wordt aangepast naar het thema van het feest. Na afloop van het evenement worden alle foto’s via e-mail verstuurd, zodat je kunt nagenieten van de mooie herinneringen.

Onze prijzen zijn concurrerend en geschikt voor verschillende budgetten. De kosten zijn afhankelijk van de duur van de huur, het gekozen pakket en eventuele extra aanpassingen of uitbreidingen. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte op maat van jouw evenement.

Absoluut! We hebben een hele reeks aanpassingsopties, waaronder achtergronden met een thema, ontwerpen voor fotostrips en een selectie rekwisieten die passen bij het thema van je evenement. Laat ons weten wat je wensen zijn en we werken met je samen om het te realiseren.

Het opzetten duurt meestal 20-30 minuten en het afbreken minder dan 10 minuten. Deze tijd is niet inbegrepen in je huurperiode; je kunt dus genieten van de volledige duur van je boeking voor het werkelijke gebruik van de photobooth.

Wij bedienen heel Rijswijk en omgeving. Afhankelijk van de afstand kunnen reiskosten van toepassing zijn. Neem contact met ons op om de details te bespreken.

Reserveren is eenvoudig! Neem gewoon contact met ons op via Whatsapp, e-mail of onze website met de gegevens van je evenement en wij begeleiden je door het boekingsproces. Je kunt reserveren en later betalen! Er wordt geen aanbetaling gevraagd om je datum vast te leggen. Het bedrag moet voor het evenement of op de dag van het evenement worden betaald.