Photobooth Huren

Vanaf slechts €299 Goedkope Photobooth huren in Utrecht

Home > Photobooth huren in Utrecht

Voordeling Photobooth Huren in Utrecht

Ben je op zoek naar een Photobooth in Urecht?

in het hartje van Utrecht, maakt een unieke service voortgang onder zowel evenementenplanners als feestgangers.

Photobooth huren in Utrecht
Photobooth huren in Utrecht
Photobooth huren in Wassenaar
Photobooth huren in Utrecht

Met de opkomst van sociale media en de steeds groeiende behoefte om elk moment vast te leggen, zijn Photobooths een must geworden voor elk evenement, van bruiloften en verjaardagsfeestjes tot bedrijfsbijeenkomsten en festivals. Met begrip voor deze trend biedt onze Photobooth huren service een onverslaanbare deal – een volledig uitgerust Photobooth voor je evenement voor vanaf slechts €299. 

Vindt De Perfect Photobooth voor je Event in –Rijswijk, Rotterdam, Breda, Almere , Amsterdam, Den Haag 

Een mix van plezier, herinneringen
en betaalbaarheid

Onze missie is simpel: entertainment van hoge kwaliteit en blijvende herinneringen bieden zonder het hoge prijskaartje. Met €299 past ons pakket voor het huren van een Photobooth in elk budget, zodat iedereen in Utrecht en daarbuiten net dat beetje extra kan toevoegen aan hun evenementen.

Waarom onze Photobooth?

Ongeëvenaarde waarde: Ons pakket is scherp geprijsd zodat je het meeste waar voor je geld krijgt. Voor vanaf €299 krijg je een Photobooth en een compleet entertainmentpakket dat je evenement in de kijker zet.

Hoogwaardige technologie: Onze Photobooths zijn uitgerust met de nieuwste technologie om foto’s te maken en garanderen scherpe, heldere en levendige foto’s, waardoor elke afdruk een dierbaar aandenken wordt.

Veel maatwerk: Met een scala aan aanpassingsmogelijkheden kan ons Photobooth worden aangepast aan het thema van je evenement. Of het nu een vintage bruiloft is of een modern bedrijfsevenement, we hebben iets voor elke gelegenheid.

Gebruiksvriendelijke ervaring: Onze Photobooths zijn ontworpen met eenvoud, zodat gasten van alle leeftijden zonder gedoe de perfecte foto kunnen maken. Plus, met onze on-site service ben je verzekerd van een soepele ervaring van begin tot eind.

Onbeperkt plezier: Ons pakket van €299 is inclusief onbeperkt aantal fotoafdrukken, wat betekent dat gasten terug kunnen komen voor meer. Elke sessie in met onze Photobooth is een nieuwe kans om herinneringen te creëren.

Wat is inbegrepen?

Voor slechts €299 biedt ons pakket voor het huren van een Photobooth ongeëvenaarde waarde, inclusief:

• Onbeperkte fotosessies en afdrukken voor de duur van je evenement
• Een ruime keuze aan leuke face effect- digitale props
• Gepersonaliseerde fotostrips die passen bij het thema van je evenement
• Een toegewijde medewerker die op locatie de Photobooth komt installeren en teksten

Digitale kopieën van alle gemaakte foto’s zodat je het plezier kunt herbeleven

Herinneringen maken in Utrecht

Bij ons Photobooth gaat het niet alleen om het nemen van foto’s; het gaat om het creëren van een ervaring waar je gasten nog lang na het evenement over zullen praten. Het gaat om het vastleggen van de lach, de gekke gezichten en de spontane momenten die elk evenement uniek maken.

Klaar om te Boeken?

Maak je evenement onvergetelijk met onze betaalbare Photobooth in Utrecht. Neem vandaag nog contact met ons op om je datum vast te leggen.

Met onze toewijding aan kwaliteit, betaalbaarheid en plezier, zijn we er om ervoor te zorgen dat je evenement onvergetelijk wordt – maak gebruik van de kans om een vleugje magie aan je feest toe te voegen. Boek nu, en laat de goede tijden rollen!

direct afdrukken van foto’s van een Photo Booth

Voor iedere gelegenheid

Maak van je speciale gelegenheid een onvergetelijke herinnering. Ook een photobooth huren op jouw gelegenheid, verjaardag of bruiloft in Utrecht? Neem dan contact met ons op.

RESERVEER NU EN BETAAL LATER!

Fotopaal huren

photobooth-memories

Brons

Tijdelijke actie  

photobooth-memories

Zilver

Capture memories

photobooth-memories

Goud

Populair

image 4

Platinum

Meest uitgebreide pakket

Foto's

Leg de mooiste momenten van het feest vast.

Fotokaders

De fotokader word gepersonaliseerd. Een blijvende herinnering van een mooi event.

Direct foto’s printen

Geef de gasten een blijvende herinnering mee

Ons voordelige pakket voor het huren van een fotopaal in Utrecht omvat onbeperkt foto’s maken en afdrukken, verschillende leuke face effects, een fotokader die wordt ontworpen naar wens, en de photobooth wordt geïnstalleerd, getest om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. De ledverlichting wordt aangepast naar het thema van het feest. Na afloop van het evenement worden alle foto’s via e-mail verstuurd, zodat je kunt nagenieten van de mooie herinneringen.

Onze prijzen zijn concurrerend en geschikt voor verschillende budgetten. De kosten zijn afhankelijk van de duur van de huur, het gekozen pakket en eventuele extra aanpassingen of uitbreidingen. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte op maat van jouw evenement.

Absoluut! We hebben een hele reeks aanpassingsopties, waaronder achtergronden met een thema, ontwerpen voor fotostrips en een selectie rekwisieten die passen bij het thema van je evenement. Laat ons weten wat je wensen zijn en we werken met je samen om het te realiseren.

Het opzetten duurt meestal 20-30 minuten en het afbreken minder dan 10 minuten. Deze tijd is niet inbegrepen in je huurperiode; je kunt dus genieten van de volledige duur van je boeking voor het werkelijke gebruik van de photobooth.

Wij bedienen heel Utrecht en omgeving. Afhankelijk van de afstand kunnen reiskosten van toepassing zijn. Neem contact met ons op om de details te bespreken.

Reserveren is eenvoudig! Neem gewoon contact met ons op via Whatsapp, e-mail of onze website met de gegevens van je evenement en wij begeleiden je door het boekingsproces. Je kunt reserveren en later betalen! Er wordt geen aanbetaling gevraagd om je datum vast te leggen. Het bedrag moet voor het evenement of op de dag van het evenement worden betaald.