Photobooth Huren

Fotokader

Fotokader photobooth

Wanneer je een photobooth huurt, is het ontwerp van een gepersonaliseerde fotokader inbegrepen. We vragen altijd naar het thema of de uitnodiging van het evenement, zodat onze ontwerper een unieke fotokader kan ontwerpen. Als je andere wensen hebt dan de uitnodiging, is dat uiteraard ook mogelijk. We maken de fotokader altijd op basis van jouw voorkeuren.

De photobooth is een handige tool voor het maken van foto’s op evenementen en andere gelegenheden. Hier zijn enkele ideeën voor fotokaders die u kunt gebruiken:

  • Thema-gerelateerde kaders: Afhankelijk van het evenement of de gelegenheid kunt je kiezen voor fotokaders die passen bij het thema. Bijvoorbeeld een hartvormige kader voor Valentijnsdag, of een sneeuwvlok kader voor de kerstperiode Dit voegt een leuk en persoonlijk tintje toe aan de foto’s.
  • Bedrijfskaders: Als je de photobooth gebruikt voor zakelijke evenementen, kun  je overwegen om fotokaders te gebruiken die het bedrijfslogo of de merknaam bevatten. Dit kan helpen om de merkherkenning te vergroten en uw bedrijf te promoten.
  • Vintage kaders: Als je een nostalgisch thema wilt, kun je kiezen voor fotokaders die er oud en versleten uitzien, met een antieke uitstraling. Dit kan een leuke toevoeging zijn voor bijvoorbeeld een bruiloft of jubileumfeest.
  • Grappige kaders: Voor evenementen waarbij humor en plezier centraal staan, kun je kiezen voor fotokaders met grappige afbeeldingen of teksten. Dit kan zorgen voor hilarische foto’s en een leuke herinnering aan het evenement.
  • Simpele kaders: Soms is simpel beter. Een eenvoudig, minimalistisch kader kan soms beter werken dan een drukke of ingewikkelde kader. Het kan de focus leggen op de mensen in de foto en het maakt de foto overzichtelijk.
 

Er zijn verschillende soorten fotokader beschikbaar voor het kiezen van de perfecte fotokader voor uw evenement of gelegenheid. Door te experimenteren met verschillende opties kun je de ideale fotokader vinden die past bij uw wensen en doelen.

Inspiratie opdoen!

Om inspiratie op te doen, hebben we enkele voorbeelden op een rijtje gezet. Als er een fotokader tussen zit die je leuk vindt, kunnen we deze personaliseren met jouw tekst en/of logo. Als jouw stijl er niet bij staat, laten we een ontwerp maken dat aan jouw wensen voldoet.

Fotostrip

Je kunt kiezen tussen een fotostrip met 2 of 3 foto’s. Bij een strip met 2 foto’s kun je 2 verschillende poses aannemen en bij een strip met 3 foto’s kun je 3 verschillende poses aannemen. Deze moderne fotopaal is uitgerust met de nieuwste technieken die zijn ingesteld om je tips te geven over het aannemen van verschillende poses.

De afmetingen van een fotostrip zijn 5x15cm en de strip wordt standaard dubbelgeprint. Een leuk idee is om de gasten een foto in een fotoboek te laten plakken en een persoonlijke boodschap achter te laten! De andere foto krijgen de gasten mee als tastbare herinnering die jarenlang op de koelkast kan blijven hangen!

Instructie mail

Na het reserveren van de photobooth ontvang je een e-mail met onder andere instructies over de fotokader/fotostrip. We vinden het belangrijk dat het ontwerp aan jouw wensen voldoet. Als je bepaalde kleurcodes en/of lettertypen wilt, geef het ons dan door. Om de gewenste fotokader te ontwerpen voor de fotopaal is het belangrijk dat we jouw wensen goed begrijpen. Zodra het ontwerp klaar is, laten we het ontwerp per e-mail of via WhatsApp aan je zien. Als de fotokader toch niet voldoet aan jouw wensen, passen we deze aan. Je kunt de fotokader twee keer laten aanpassen.

Als je niet uitkomt met de fotokader, denken we graag met je mee en maken we een mooi ontwerp met een passende tekst.

Zelf een ontwerp maken?

Heb je altijd al zelf de fotokaders willen ontwerpen? Dat kan bij ons! Kies hieronder uit een fotostrip met 2 foto’s of met 3 foto’s en ga creatief aan de slag. Zodra je ontwerp af is, stuur het dan per e-mail in een png-bestand naar ons op.

Wij controleren of de fotokader goed genoeg is voor het systeem van de fotopaal en als er nog aanpassingen nodig zijn, laten we dat meteen weten en bespreken we de mogelijkheden.

De afmetingen van de fotokader zijn 5×15 cm en de fotostrips worden standaard dubbelgeprint. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp de perfecte fotokaders voor jouw feest!