Photobooth Huren

Photobooth huren in Rotterdam

Home > Photobooth huren in Rotterdam
BLIJVENDE HERINNERING

De ultieme sensatie in entertainment.

Ben je op zoek naar een photobooth in Rotterdam?

Deze fotopaal is de nieuwste sensatie op het gebied van entertainment en is geschikt voor elk event. Vindt het event thuis plaats. Wij komen ook in de fotopaal thuis bij je installeren.

Wij komen op je verjaardagbruiloftbaby showersbriddal showerbedrijfsfeest. Deze fotobooth is makkelijk te bedienen voor zowel jong als oud.

Photobooth huren in Rotterdam
Photobooth huren in Rotterdam
BOOMERANGS (FOTOPAAL)
Memories

Onvergetelijke herinneringen voor elke gelegenheid

Elk feest verdient een mooie herinnering, zoals het uitdelen van verjaardagskaarsjes, het fotograferen van een bruidspaar terwijl ze gelukkig zijn, het vieren van een babyshower of het ontmoeten van vrolijke collega’s op een bedrijfsfeest. Als gevolg hiervan is een photobooth huren in Rotterdam de perfecte manier om je speciale momenten te versterken en blijvende herinneringen te creëren.

Hoe werkt een photobooth?

Eenvoudig te bedienen voor zowel jong als oud, in slechts 8 eenvoudige stappen maak je onvergetelijke foto’s die direct geprint kunnen worden.

  1. Raak het scherm aan – “Tap to start”
  2. Kies een face effect
  3. Klik op “Next” rechtsboven
  4. De fotopaal telt af en maakt de foto’s
  5. Toont voorbeeldfoto
  6. Ben je tevreden? Klik dan op “Printen”
  7. Ontvang de foto per mail, sms of airdrop – jouw keuze!
  8. En als je de foto niet mooi vindt, geen probleem! Klik gewoon op “Retake” en begin de fotosessie opnieuw.

Heldere LED verlichting en aanpasbare kleuren

Onze photobooth heeft een LED-verlichting die extreem helder is en elke gewenste kleur kan aannemen. Maak de perfecte sfeer voor uw evenement en laat je gasten stralen in de mooiste foto’s. Het nemen van een foto uit onze photobooth zal een blijvende herinnering zijn die jarenlang op je koelkast zal blijven hangen en je de kans zal geven om de magie van je evenement opnieuw te ervaren.

Een verjaardag vieren in Rotterdam

Een verjaardag vieren in Rotterdam is altijd bijzonder. Of je nu een belangrijke mijlpaal bereikt of gewoon wilt genieten van het leven en de vreugde van het moment, een photobooth huren op je verjaardag voegt echt iets speciaals toe aan je viering. Laat je vrienden gezamenlijk op de ‘Tap to start’-knop drukken, terwijl familieleden kiezen voor grappige gezichtseffecten. De photobooth legt de essentie van jouw verjaardagsfeest vast in levendige foto’s, waardoor deze momenten voor altijd in je geheugen blijven hangen. Het is een geweldige manier om de feestvreugde tot leven te brengen en elk stralend gezicht te vangen terwijl je de vreugde van je speciale dag deelt.

Bruiloft in de Maasstad

Jouw bruiloft in Rotterdam is een eerbetoon aan de liefde en de band die je met elkaar hebt. Bij een photobooth huren op een bruiloft hebben jij en je gasten de mogelijkheid om deze liefde vast te leggen in prachtige foto’s. Onze photobooth maakt elke foto leuker, of je nu de schaduw van de Erasmusbrug kiest als achtergrond of een andere pittoreske locatie in Rotterdam. Laat de gezelligheid van de Maasstad je trouwdag stralen en deel deze bijzondere momenten met vrienden en familie voor de komende jaren, of je nu je geloften deelt, op een liedje danst of gewoon geniet van het gezelschap van dierbaren. Onze photobooth is beschikbaar in RijswijkDen HaagRotterdamDelft en door het hele land, en we zijn klaar om jouw feest onvergetelijk te maken.

Photobooth huren in Rotterdam

Photobooth Huren in Rotterdam? 

Maak van je evenement in Rotterdam een onvergetelijke ervaring met onze photobooth. Huur nu en laat de magie beginnen! Klik hieronder om jouw datum te reserveren en de Photobooth Experience naar jouw evenement te brengen!

RESERVEER NU EN BETAAL LATER!

Fotopaal huren

photobooth-memories

Brons

Tijdelijke actie  

photobooth-memories

Zilver

Capture memories

photobooth-memories

Goud

Populair

image 4

Platinum

Meest uitgebreide pakket

Foto's

Leg de mooiste momenten van het feest vast.

Fotokaders

De fotokader word gepersonaliseerd. Een blijvende herinnering van een mooi event.

Direct foto’s printen

Geef de gasten een blijvende herinnering mee