Photobooth Huren

Photobooth huren goedkoop

Home > Photobooth huren goedkoop

CREËER HERINNERINGEN

EEN PHOTOBOOTH HUREN GESCHIKT VOOR ELKE GELEGENHEID

Vang alle kostbare momenten en vieringen met een betaalbare photobooth van Photobooth-Memories. Hoewel smartphones vaak gedenkwaardige momenten vastleggen, is er iets bijzonders aan het hebben van tastbare foto’s van deze speciale gelegenheden. Door een goedkope photobooth te huren, kunnen al je gasten de mooiste herinneringen vastleggen die nog vele jaren zullen blijven bestaan.

De dag erna nogmaals lachen om die onvergetelijke momenten en al het verzamelde fotomateriaal in handen hebben? Met onze voordelige photobooth van Photobooth-Memories geniet je nog lang na van alle gemaakte herinneringen.

photobooth-memories
photobooth-memories
GIFJES (FOTOPAAL)

Voordelen goedkope photobooth huren bij Photobooth-memories

Bij Photobooth-Memories hechten we veel waarde aan:

  • Samen zijn en verbinding vieren!
  • Het creëren van onvergetelijke herinneringen!
  • Het vastleggen van de leukste en meest hilarische momenten!
  • Groepsfoto’s die een glimlach op ieders gezicht toveren!
  • Het printen van foto’s op hoogwaardig en duurzaam fotopapier!

Een goedkope photobooth huren in Den HaagRotterdamAmsterdamRijswijk of Delft? Wij kunnen onze fotobooth daar moeiteloos leveren!

Maar wees gerust, we zijn niet beperkt tot deze regio’s. Photobooth-Memories bedient heel Nederland, waar je feest ook is!

Wil je ook een onvergetelijke goedkope photobooth huren? Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij jouw speciale dag nog memorabeler kunnen maken!

Onvergetelijke herinneringen

Herinneringen zijn kostbaar en onvervangbaar. Het huren van een goedkope photobooth gaat verder dan alleen het vastleggen van momenten; het creëert mooie herinneringen die voor altijd blijven bestaan. De fotopaal is als een sprankelende toevoeging aan elk feest, waardoor het evenement een premium ervaring wordt.

Of het nu gaat om een grandioze opening, een modeshow, een liefdevolle bruiloft, een sprankelende verjaardag, een onvergetelijke baby shower, een bruisend bedrijfsfeest, of zelfs een trotse diploma-uitreiking; de fotopaal is de ultieme gangmaker die elk moment transformeert tot een eeuwigdurende herinnering. Met de mogelijkheid om een goedkope photobooth te huren, wordt elk evenement een kans om bijzondere momenten vast te leggen en te koesteren voor de komende jaren.

Betekenis: photobooth, fotopaal en fotozuil. 

Photobooths, fotopalen en fotozuilen worden vaak door elkaar gehaald. Onze photobooth onderscheidt zich door een handig touchscreen voor zowel individuele als groepsfoto’s.

Het interessante is dat deze benamingen eigenlijk naar hetzelfde leuke concept verwijzen, maar simpelweg verschillende namen hebben gekregen van verschillende leveranciers. Dus, of je nu spreekt over een Photobooth, Fotopaal, of Fotozuil, uiteindelijk draait het allemaal om die unieke ervaring van het vastleggen van vrolijke momenten met vrienden en familie. Kortom, de doelstelling is altijd het creëren van plezierige herinneringen.

Photobooth huren in Rijswijk

LED verlichting

Bij het huren van een goedkope photobooth zijn er een aantal belangrijke features om naar uit te kijken. Onze photobooths zijn uitgerust met superheldere LED-verlichting die naar elke gewenste kleur kunnen worden aangepast, passend bij het thema van jouw feest. Met meer dan 100 LED-animaties zorgen we voor een unieke en sfeervolle ervaring.

Face effects – GIFS – Boomerangs

Wat de foto’s betreft, bieden we een scala aan face effects om de grappigste en meest gekke foto’s te maken met de fotopaal. Naast foto’s kun je met onze photobooth ook GIFs en Boomerangs maken. Deze korte filmpjes en foto’s kunnen gemakkelijk gedeeld worden via e-mail, tekstberichten. En dat is niet alles. Zelfs zonder wifi worden berichten rechtstreeks naar de telefoons van je gasten gestuurd. Indien je geen internetverbinding hebt, kunnen we de foto’s door AirDrop delen. Ook het delen op sociale media is snel en eenvoudig.

Draadloos en onbeperkt printen

En weet je wat nog meer? Onze photobooths printen ook! Om je gasten een tastbare herinnering mee te geven, wordt er hoogwaardig fotopapier gebruikt en aangesloten op een draadloze printer. En ja, bij ons betekent “onbeperkt printen” écht onbeperkt printen gedurende de huurtijd. We willen dat jouw feest onvergetelijk wordt, en onze photobooth draagt daar zeker aan bij!

Digitale foto’s

Een manier om een goedkope photobooth te huren is het aanschaffen van ons digitale photobooth pakket. Bij ons digitale pakket ontvang je jouw foto’s digitaal van ons. Na het event krijg je de link met alle fantastische foto’s opgestuurd! Dit maakt het gemakkelijk en voordelig. Het digitaal pakket bestel je al vanaf 200,-. 

Overige zaken bij huren van een goedkope photobooth

Fotokader: Een op maat gemaakte fotokader is inbegrepen bij ons pakket. Deze kan volledig naar wens worden gepersonaliseerd. Of je nu je eigen ontwerp hebt of wilt dat we er een maken op basis van je uitnodiging of thema, alles is mogelijk. Check onze fotokader pagina voor inspiratie en lege formats als je zelf aan de slag wilt.

Transportkosten: Voor locaties binnen een straal van 50 km brengen, installeren en halen we de photopaal gratis op. Voor afstanden buiten deze straal rekenen we €0,25 per kilometer. De eerste 50 km zijn echter voor onze rekening. Bij een hele dag huur nemen we zelfs 65 km voor onze rekening.

Wat je zelf moet regelen: Zorg voor een stroompunt om de fotopaal te installeren en een (sta)tafel voor de printer.

Installatie: We nemen ruim de tijd om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. Ons team arriveert een half uur tot een uur voor aanvang om de fotopaal op te bouwen en grondig te testen. Op dagen waarop de drukte toeneemt, zijn we zelfs nog eerder aanwezig, zodat jij op tijd kunt beginnen met het vastleggen van die kostbare momenten. Om er absoluut zeker van te zijn dat alles perfect is afgesteld, testen we ook ter plaatse, met een van onze teamleden die beschikbaar is om eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Met ons ben je verzekerd van niet alleen een vlotte installatie maar ook een zorgeloze ervaring!

Ontvang foto’s via mail: Na het succesvolle event sturen wij de foto’s per mail, nadat alle foto’s zijn geüpload! Voor je ultieme gemak, zal Photobooth Memories je ook een handige link toesturen, samen met een zip-bestand, zodat je moeiteloos toegang hebt tot al die onvergetelijke momenten!

photobooth-memories

Brons

Tijdelijke actie

photobooth-memories

Zilver

Capture memories

photobooth-memories

Goud

Populair

image 4

Platinum

Meest uitgebreide pakket

Foto's

Leg de mooiste momenten van het feest vast.

Fotokaders

De fotokader word gepersonaliseerd. Een blijvende herinnering van een mooi event.

Direct foto’s printen

Geef de gasten een blijvende herinnering mee