Photobooth huren? Fotopaal of Fotozuil | vanaf 295 euro

Photobooths huren

photobooth-memories

Brons

Tijdelijke actie  

photobooth-memories

Zilver

Capture memories

photobooth-memories

Goud

Populair

image 4

Platinum

Meest uitgebreide pakket

Foto's

Leg de mooiste momenten van het feest vast.

Fotokaders

De fotokader word gepersonaliseerd. Een blijvende herinnering van een mooi event.

Direct foto’s printen

Geef de gasten een blijvende herinnering mee

Een photobooth huren geschikt voor elke gelegenheid

CREËER HERINNERINGEN

Deze photobooth huren is een sensatie op het gebied van entertainment. De photobooth fleurt het feest op! Premium ervaringen en geeft het feest een extra toevoeging! Deze photobooth is geschikt voor iedere gelegenheid. Openingsfeesten, mode shows, bruiloft, verjaardagen, bridal Shower, bedrijfsfeesten, baby shower, opendagen op scholen, diploma uitrekening. Deze fotopaal is de gangmaker op elk feest!

LED Verlichting

De super heldere LED verlichting van de photobooth kan aangepast worden naar ieder gewenst kleur bijvoorbeeld naar de kleur van het thema van het feest. Deze photobooth beschikt over meer dan 100 LED- animaties om echt unieke ervaringen te creëren.

Face effect – GIFS – Boomerang – printen

Je kan kiezen uit verschillen face effects om zo de leukste en gekste foto’s te maken met fotopaal. Deze photobooth beschikt over technische snufjes om naast foto’s ook GIFS en Boomerang te maken. Deze korte filmpjes en foto’s zijn makkelijk te mailen, teksten of te airdroppen met je iPhone. Tekst en e-mail wordt rechtstreeks naar de telefoons van de gasten en wachtrijen gestuurd wanneer er geen wifi is. Oh, en delen via AirDrop werkt zelfs zonder internet. De korte filmpjes en foto’s kunnen heel snel en makkelijk gedeeld worden op Social media. Ja, hij print ook om je gasten een blijvende herinnering mee te geven. De photobooth wordt aangesloten op een draadloze printer. De foto’s worden geprint op hoogwaardig fotopapier. 

Bij ons is gedurende de huurtijd  Onbeperkt printen ook echt onbeperkt printen!

Fotokader

Een gepersonaliseerde fotokader zit standaard inbegrepen in het pakket. De fotokader kan naar wens worden gepersonaliseerd. Wij kunnen ook op basis van je uitnodiging of thema een fotokader ontwerpen. Neem ook een kijkje op onze pagina fotokader om inspiratie op te doen.

Toch zelf de kader ontwerpen! Op onze pagina fotokader hebben wij ook lege formats die je kan gebruiken om zelf een ontwerp te maken.

Transportkosten

Binnen een straal van 50 km gratis bezorgd, geïnstalleerd en weer opgehaald. Ligt de locatie buiten de straal van 50km geldt er € 0,25 per km. 50km in totaal nemen wij voor eigen rekening. Huur je de photopaal voor een hele dag, dan nemen wij 65km voor eigen rekening.

Wat je zelf nog moet regelen!

-Stroompunt: om de fotopaal te installeren hebben we een stroompunt nodig
-(Sta) tafel voor de printer

Installeren

Wij komen een half uur tot een uur eerder om de photopaal op te bouwen en te testen. Op drukke dagen komen wij zelfs eerder om de photopaal te installeren zodat je op de gewenste tijd kan beginnen met het vastleggen van de mooie momenten.

Memories